Om jämförelsetjänsten MinaLån.se

Vad gör vi?

MinaLån.se jämför lån genom att samla in information om lånen från bankernas hemsidor och presentera dem på ett enkelt sätt. Besökarna väljer ett bra lån med hjälp av jämförelsen, klickar vidare till den aktuella banken och fyller i en ansökan. MinaLån.se är alltså inte en bank (vi lånar inte ut pengar), inte heller någon låneförmedlare (besökarna pratar direkt med banken utan mellanhand) utan en jämförelsetjänst för lån.

Mål

MinaLån.se har som mål att kontinuerligt jämföra alla lån från alla banker, låneinstitut och låneförmedlare och presentera resultatet på ett så enkelt sätt som möjligt för användarna.

Kontakt

Naviti AB karta Naviti AB
Lundagatan 48A
117 27 StockholmTyvärr kan vi inte svara på lånespecifika frågor. Har du gjort en låneansökan hos en långivare eller hos en låneförmedlare så vänder du dig direkt till denna för att veta status på din ansökan.

Feedback

Vi tar gärna emot din feedback för att kunna göra tjänsten bättre. Skicka ett mail till .

Konsumenten i fokus

MinaLån.se finns för att du som konsument ska kunna ta så bra beslut som möjligt på ett så enkelt sätt som möjligt när du söker lån. Vår jämförelse pressar indirekt ner räntorna så att du som kund kan få lägsta möjliga ränta på ditt lån.

Oberoende

MinaLån.se är helt oberoende och ägs av Naviti AB - inte av någon bank eller något låneinstitut.

Alltid uppdaterad

MinaLån.se använder avancerad mjukvara som dagligen söker igenom över 100 webbsidor hos alla banker och låneinstitut. Informationen hämtas alltid direkt från urkällan, dvs. långivaren själv som erbjuder lånet. MinaLån.se plockar ut den viktigaste informationen som du som kund behöver för att kunna ta bra beslut. Vi plockar russinen ur kakan.

Jämför fler

Vi jämför fler - målet är alla banker och låneförmedlare. För närvarande jämför vi 7 privatlån, 11 bolån och 20 snabblån. Som exempel har Sveriges största låneförmedlare idag ca 20 privatlån, vi jämför 7 st.

Hur finansieras MinaLån.se?

Tjänsten finansieras genom att vissa långivare (inte alla) betalar ersättning för förmedlade besökare eller ansökningar. Banker och långivare har, precis som andra företag, en marknadsföringsbudget som de använder för att skaffa nya kunder. Att ersätta sajtägare för s.k. leads (affärsavslut, t.ex. ett godkänt lån) är en vanlig marknadsföringsmetod som kallas affiliatemarknadsföring. MinaLån.se jämför idag betydligt fler banker än de som ger oss någon ersättning, vilket gör att jämförelsen blir komplett. Andra lånesajter jämför ofta bara ett fåtal banker - de som de får ersättning ifrån...

Påverkas min ränta negativt?

Nej, den ersättning som MinaLån.se i vissa fall får påverkar inte den ränta du får som kund. Att MinaLån.se jämför alla långivare på ett enkelt sätt ökar snarare konkurrensen och gör det möjligt för dig som kund att sänka räntan.

Miljöarbete

Vi-skogen plantera träd, miljö Vi samarbetar med Vi-skogen för att plantera träd i Afrika! För varje registrerat privatlån, som beviljas efter en jämförelse på MinaLån.se, planterar vi ett träd. FN:s globala hållbarhetsmål, miljö
Inspirerade av FN:s mål för hållbar utveckling funderade vi igenom vad vi kunde bidra med. Genom att stödja Vi-skogens trädplantering med metoden agroforestry bidrar vi till mål 8 (Decent work & economic growth), mål 12 (Responsible consumption & production), mål 13 (Climate action) och mål 15 (Life on land) i bilden ovan. Till privatlånen »

Villkor

Genom att använda webbtjänsten MinaLån.se godkänner och accepterar du följande villkor och regler.

Plagiat

  • Det är inte tillåtet att kopiera, modifiera, distribuera eller publicera innehåll från MinaLån utan tillstånd av oss. För eget personligt bruk är det dock tillåtet att ladda ner, kopiera och spara information från denna webbsida.

Ansvar

  • MinaLån.se kan inte ställas till svars för om webbtjänsten ligger nere eller om någon information eller funktionalitet inte fungerat som förväntat.
  • MinaLån.se har alltid för avsikt att all information på webbplatsen skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, dock kan MinaLån.se inte garantera tillförlitligheten eller korrektheten på informationen som finns presenterad på webbplatsen. Allt agerande som du som användare företar dig utifrån information presenterad på denna webbplats är på ditt eget ansvar. Kontrollera därför alltid informationen hos långivaren innan du ingår något avtal med dem.
  • MinaLån.se kan inte hållas ansvarig för något missförstånd eller någon förlust som inträffat på grund av ett ingånget avtal med någon av de företag som listas hos MinaLån.se.
Banner höger, privatlån
Banner botten, privatlån